No to też mu się należą duże podziękowania, bo przeważnie wygląda to tak, że przez opóźnienia kurs wylatuje i wchodzicie na kolejny swój kurs
Prowadzący pojazdy KMK
-
MichalTyniec
- Ekspert
- Polubił: 7 razy
- Otrzymał polubienie: 12 razy
Re: Prowadzący pojazdy KMK
- yosujiro
- Ekspert
- Polubił: 1 raz
- Otrzymał polubienie: 195 razy
Czyli istnieje duże prawdopodobieństwo, że naruszyli tego dnia przepisy dotyczące czasu pracy kierowcy. Ja nie wiem czy powinno się głośno chwalić za takie rzeczy. Żeby później ktoś nie miał przez to problemów...
-
MichalTyniec
- Ekspert
- Polubił: 7 razy
- Otrzymał polubienie: 12 razy
Nie wiem, jak to wygląda od środka jak to się mówi, czy kierowca dostaje rekompensatę za to. Na pewno z dyspozytorem musieli się łączyć na każdym kursie przy tak dużych opóźnieniach i jakieś decyzję podjęli, na pewno z korzyścią dla pasażerów, niż jak to przeważnie wygląda, że na wieczór wypada kurs a kierowcy mają półtorej godziny przerwy do następnego swojego kursu i tyle samo czasu pasażerowie zostają na lodzie.yosujiro pisze: dzisiaj, 20:22 Czyli istnieje duże prawdopodobieństwo, że naruszyli tego dnia przepisy dotyczące czasu pracy kierowcy. Ja nie wiem czy powinno się głośno chwalić za takie rzeczy. Żeby później ktoś nie miał przez to problemów...
-
Jamnik
- Ekspert
- Polubił: 1 raz
- Otrzymał polubienie: 1 raz
Wymagana przerwa podczas pracy to 15 min.yosujiro pisze: dzisiaj, 20:22 Czyli istnieje duże prawdopodobieństwo, że naruszyli tego dnia przepisy dotyczące czasu pracy kierowcy. Ja nie wiem czy powinno się głośno chwalić za takie rzeczy. Żeby później ktoś nie miał przez to problemów...