13.12.2021
Re: 13.12.2021
TR RF321 "4" R.Mogilskie>BM.
- pasazer_mobilisu_bez_klimatyzacji
- Ekspert
Oczywiście że możesz.Michajlo pisze: 13 gru 2021, 20:22 Czy mogę gdzieś to zgłosić bo jest to nie fair...rozumiem że można się pomylić ale nie wprowadzanie w błąd wszystkich pasażerów jest chyba nie na miejscu i jeżdżenie sobie jak się mu podoba...
MPK: https://www.mpk.krakow.pl/pl/wnioski-sk ... ly/skargi/
ZTP: https://ztp.krakow.pl/urzad/kontakt
Nie karmić troli 

Nie czepiałbym się tych 6 minut gdyby nie buractwo kierowcy. Ja rozumiem popełnić błąd, w końcu nie myli się ten kto nic nie robi...ale mi najbardziej chodzi o zachowanie kierowcy...myślę że nie tylko ja złożę skargę. Jestem ciekaw jak to MPK rozpatrzy, powinni chociaż kierowcy udzielić upomnieniapasazer_mobilisu pisze:Oczywiście że możesz.Michajlo pisze: 13 gru 2021, 20:22 Czy mogę gdzieś to zgłosić bo jest to nie fair...rozumiem że można się pomylić ale nie wprowadzanie w błąd wszystkich pasażerów jest chyba nie na miejscu i jeżdżenie sobie jak się mu podoba...
MPK: https://www.mpk.krakow.pl/pl/wnioski-sk ... ly/skargi/
ZTP: https://ztp.krakow.pl/urzad/kontakt

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
- Ekspert
A ja bym się czepiał bo jednak następny odjazd "278" jest 1,5h później.
Tylko jeśli faktycznie miał tak na karteczce to co miał chłop zrobić. Nie było ostatnio zmiany godziny odjazdu?
Tylko jeśli faktycznie miał tak na karteczce to co miał chłop zrobić. Nie było ostatnio zmiany godziny odjazdu?
Nie karmić troli 

Problem w tym że nawet na tym komputerku z prawej strony miał wpisane 20;19...jego tłumaczenie było tzw wciskaniem kitu...mobilempk, jakdojade, oficjalna strona mpk mówi jedno i to samo...odjazd 20;19...więc żadnej zmiany nie było.pasazer_mobilisu pisze:A ja bym się czepiał bo jednak następny odjazd "278" jest 1,5h później.
-
- Ekspert
No to jeśli miał wpisane w Trapeze (ten "komputerek po prawej stronie") to znaczy, że źle odjechał.Michajlo pisze: 13 gru 2021, 21:50Problem w tym że nawet na tym komputerku z prawej strony miał wpisane 20;19...jego tłumaczenie było tzw wciskaniem kitu...mobilempk, jakdojade, oficjalna strona mpk mówi jedno i to samo...odjazd 20;19...więc żadnej zmiany nie było.pasazer_mobilisu pisze:A ja bym się czepiał bo jednak następny odjazd "278" jest 1,5h później.
Wypadła mi ta nazwa z głowydamian_krk2 pisze:No to jeśli miał wpisane w Trapeze (ten "komputerek po prawej stronie") to znaczy, że źle odjechał.Michajlo pisze: 13 gru 2021, 21:50Problem w tym że nawet na tym komputerku z prawej strony miał wpisane 20;19...jego tłumaczenie było tzw wciskaniem kitu...mobilempk, jakdojade, oficjalna strona mpk mówi jedno i to samo...odjazd 20;19...więc żadnej zmiany nie było.pasazer_mobilisu pisze:A ja bym się czepiał bo jednak następny odjazd "278" jest 1,5h później.

Miłego wieczorku życzę

- Ekspert
No to pozostaje mu życzyć rozpoczęcia przyszłego roku z niższą pozbawioną premii wypłatąMichajlo pisze: 13 gru 2021, 21:50 Problem w tym że nawet na tym komputerku z prawej strony miał wpisane 20;19...jego tłumaczenie było tzw wciskaniem kitu...mobilempk, jakdojade, oficjalna strona mpk mówi jedno i to samo...odjazd 20;19...więc żadnej zmiany nie było.

Nie karmić troli 

-
- Ekspert
Na aglomeracji, a dokładniej w Kobylanach był już spóźniony 4min to musiał gdzieś bardzo długo staćMichajlo pisze: 13 gru 2021, 20:22 Prowadzący pojazd o numerach BU 993 linii 278 kierunek Krzeszowice Dworzec Autobusowy (kurs o 20.19 z Bronowic Małych) wyjechał 20;13 z przystanku. Po zapytaniu się kierowcy czemu opuścił wcześniej przystanek powiedział że tak ma w planie pomimo tego że wszędzie jest 20;19...?
Czy mogę gdzieś to zgłosić bo jest to nie fair...rozumiem że można się pomylić ale nie wprowadzanie w błąd wszystkich pasażerów jest chyba nie na miejscu i jeżdżenie sobie jak się mu podoba...
Odcinek Bronowice SKA- Pasternik Granica Taryf jechał z maksymalną prędkością 30-35 km/hScania_9640 pisze:Na aglomeracji, a dokładniej w Kobylanach był już spóźniony 4min to musiał gdzieś bardzo długo staćMichajlo pisze: 13 gru 2021, 20:22 Prowadzący pojazd o numerach BU 993 linii 278 kierunek Krzeszowice Dworzec Autobusowy (kurs o 20.19 z Bronowic Małych) wyjechał 20;13 z przystanku. Po zapytaniu się kierowcy czemu opuścił wcześniej przystanek powiedział że tak ma w planie pomimo tego że wszędzie jest 20;19...?
Czy mogę gdzieś to zgłosić bo jest to nie fair...rozumiem że można się pomylić ale nie wprowadzanie w błąd wszystkich pasażerów jest chyba nie na miejscu i jeżdżenie sobie jak się mu podoba...

Pewnie się zorientował, że jednak nie miał racji co do odjazdu z Bronowic, ale ciężko się mu było przyznaćMichajlo pisze: 13 gru 2021, 23:35Odcinek Bronowice SKA- Pasternik Granica Taryf jechał z maksymalną prędkością 30-35 km/h![]()

A czy w takiej sytuacji ma obowiązek na prośbę pasażera podać swoj numer kierowcy? Bo jedna pasażerka chciała aby skierować na niego skargę?Jamnik pisze:Pewnie się zorientował, że jednak nie miał racji co do odjazdu z Bronowic, ale ciężko się mu było przyznaćMichajlo pisze: 13 gru 2021, 23:35Odcinek Bronowice SKA- Pasternik Granica Taryf jechał z maksymalną prędkością 30-35 km/h![]()
Myślę, że tak, ale pewności nie mam.Michajlo pisze: 14 gru 2021, 0:35A czy w takiej sytuacji ma obowiązek na prośbę pasażera podać swoj numer kierowcy? Bo jedna pasażerka chciała aby skierować na niego skargę?