Szkoda, że ta informacja widnieje jedynie fb MPK, a tablice przystankowe informują o remoncie torowiska w Hucie.. Ludzie czekają na przystankach, a tramwaje kursują objazdami..

W centrum miasta na tablicach widniała taka informacja.Kowalik pisze: 25 lip 2023, 7:24 #utrudnienia_mpk Z powodu naprawy torowiska brak przejazdu przez ul. Dominikańską i Franciszkańską w kierunku Filharmonii, linie 1,6,8,13,18 kierowane przez ul. Westerplatte i Basztową.
Szkoda, że ta informacja widnieje jedynie fb MPK, a tablice przystankowe informują o remoncie torowiska w Hucie.. Ludzie czekają na przystankach, a tramwaje kursują objazdami..![]()
Pojawiła się po 7:20, od 7:05 do 7:17 stałem na przystanku Stary Kleparz i nie było komunikatu. Sporo osób czekało na 18, która odjechała z przystanku nr 1.
Bo komunikat nie jest wrzucany NATYCHMIAST w pierwszej sekundzie zatrzymania - najpierw prowadzący musi w ogóle zgłosić na główną że jest jakieś zatrzymanie oraz jego powód (czasem się zdarza, że motorniczy sobie zapomni o zgłoszeniu i np. zaczyna robić reset - a za nim wjeżdża 1 wagon, 2 wagon, 3 wagon i dopiero któryś z nich dzwoni, że coś się dzieje, bo wszyscy stoją).Kowalik pisze: 25 lip 2023, 9:16 Pojawiła się po 7:20, od 7:05 do 7:17 stałem na przystanku Stary Kleparz i nie było komunikatu. Sporo osób czekało na 18, która odjechała z przystanku nr 1.
O 6 rano była na pewno na Bagateli, Słowackim i Poczcie, bo sam czytałem co się stałoKowalik pisze: 25 lip 2023, 9:16 Pojawiła się po 7:20, od 7:05 do 7:17 stałem na przystanku Stary Kleparz i nie było komunikatu. Sporo osób czekało na 18, która odjechała z przystanku nr 1.
Przed 5tą było wykolejenie pesy na łuku Gertrudy Dominikańska i doszło do uszkodzenia torów/zwrotnicy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość