Działa! Dzięki wielkie
Sprawy techniczne & forumowe
Re: Sprawy techniczne & forumowe
-
- Specjalista
Proponuję zmianę nazwę wątku z "prywatni przewoźnicy" na "inni przewoźnicy" lub "przewoźnicy regionalni". Najwięcej ruchu generuje tam temat o MLD, a przecież koleje małopolskie to przewoźnik samorządowy.
Ustawa metropolitarna dla Krakowa szansą na poprawę transportu w aglomeracji.
Popierammiloszkasperczyk pisze: 11 lip 2024, 16:58 Proponuję zmianę nazwę wątku z "prywatni przewoźnicy" na "inni przewoźnicy" lub "przewoźnicy regionalni". Najwięcej ruchu generuje tam temat o MLD, a przecież koleje małopolskie to przewoźnik samorządowy.
Wielka szkoda, że nie ma wątku o niezrealizowanych kursach.
A dział "Dzisiaj na mieście"?
Zrobione.miloszkasperczyk pisze: 11 lip 2024, 16:58Proponuję zmianę nazwę wątku z "prywatni przewoźnicy" na "inni przewoźnicy" lub "przewoźnicy regionalni".
Jeśli brakuje jakiegoś wątku to śmiało go zakładajcie - wręcz zachęcamy Użytkowników by też starali się rozwijać forum, tworzyli wątki itd. Nic nie ryzykujecie, gdyby Administracja uznała że wątek jest zdublowany albo w niewłaściwym dziale, to najwyżej go przesunie
Powtórzę pytanie, co z działem "Dzisiaj na mieście"? Toć wydaje się naturalne aby tam pisać o niezrealizowanych kursach
Też wydaje mi się, że wystarczy wpisywać w "Dzisiaj na mieście". Jednak jeśli Społeczność by chciała osobny temat, możecie taki założyć.elot360 pisze: 24 lip 2024, 9:41 Powtórzę pytanie, co z działem "Dzisiaj na mieście"? Toć wydaje się naturalne aby tam pisać o niezrealizowanych kursach
Też wam często wylogowuje forum pomimo zaznaczonego "pamiętania"? Korzystam tylko na dwóch urządzeniach (PC + Android) i wylogowuje mnie w zasadzie przynajmniej raz dziennie, czasem na PC, czasem na telefonie, czasem dwa razy na PC itp.
- michal49944
- Specjalista
Też korzystam na Androidzie i na komputerze i zdarza mi się wylogowywanie. Na telefonie codziennie/co drugi dzień, a na komputerze rzadziej, chyba nawet zdarza się tylko raz w tygodniu bądź co kilka dni.scyzor663 pisze: 10 paź 2024, 6:16 Też wam często wylogowuje forum pomimo zaznaczonego "pamiętania"? Korzystam tylko na dwóch urządzeniach (PC + Android) i wylogowuje mnie w zasadzie przynajmniej raz dziennie, czasem na PC, czasem na telefonie, czasem dwa razy na PC itp.
Na moim androidzie 14 nic takiego się nie dzieje. Na trzynastce zdarzało się może raz na pół roku. Ale korzystam tylko z Tapatalka, więc może to związane z tym, że korzystacie z różnych kanałów.
Mój komputer (przeglądarka właściwie) w ogóle mnie nie zapamiętuje i każde wejście na forum wymaga logowania. Zdarza się też, że po wejściu w któryś z kolei post zostaję wylogowany.
- michal49944
- Specjalista
A zaznaczasz, żeby zapamiętał logowanie?Tancin pisze: 10 paź 2024, 16:38 Mój komputer (przeglądarka właściwie) w ogóle mnie nie zapamiętuje i każde wejście na forum wymaga logowania. Zdarza się też, że po wejściu w któryś z kolei post zostaję wylogowany.
Może to kwestia samousuwających się cookies? Miałam podobną sytuację
ona/jej
Cookies raczej nie będzie mieć wpływu.
U mnie również występuje automatyczne wylogowanie po wygaśnięciu sesji.
Dla lepszego zobrazowania powiem, że mam ustawiony dynamiczny adres IP.
U mnie również występuje automatyczne wylogowanie po wygaśnięciu sesji.
Dla lepszego zobrazowania powiem, że mam ustawiony dynamiczny adres IP.