Krakowska polityka
-
fysztof
- Ekspert
- Polubił: 3 razy
- Otrzymał polubienie: 79 razy
Re: Krakowska polityka
Nie jestem ani za ani przeciw, ale tak komentując z przymrużeniem oka powyższe... Miszalski właściwie przez dwa lata nie robi nic poza przekładaniem wszystkiego na później, więc w sumie to akurat nie jest argument:-P
-
clash
- Znawca
- Polubił: 6 razy
- Otrzymał polubienie: 24 razy
Jak to nic nie robi?fysztof pisze: 28 sty 2026, 14:18 Miszalski właściwie przez dwa lata nie robi nic poza przekładaniem wszystkiego na później, więc w sumie to akurat nie jest argument:-P
Właśnie jedzie żebrać kasę na metro
https://krakow.naszemiasto.pl/unia-euro ... 2-28675255
Za cała akcja ze zbieraniem podpisów stoi Gibała. On to finansuje https://www.radiokrakow.pl/aktualnosci/ ... eferendum/
Gibała ma straszne parcie na władzę, pachnie to fanatyzmem. A historia pokazuje, że fanatyzm nie prowadzi do dobrego.
Z pustego i Gibała nie na leje. To, że Kraków nie ma kasy, to w większości efekt rządzenia poprzedniej ekipy.
Gibała ma straszne parcie na władzę, pachnie to fanatyzmem. A historia pokazuje, że fanatyzm nie prowadzi do dobrego.
Z pustego i Gibała nie na leje. To, że Kraków nie ma kasy, to w większości efekt rządzenia poprzedniej ekipy.
- Bautosz
- Specjalista
- Polubił: 93 razy
- Otrzymał polubienie: 27 razy
Ja bym był ostrożny z takimi tezami. Zasadniczo nie wiadomo kto finansuje całość akcji. Przynjamniej w tym artykule tego nie wykazano. Co jest pewne, to że jeśli wszyscy wolontariusze są zatrudnieni przez KdM, Gibała skłamał, pisząc, że po wysłuchaniu opinii Krakusów
Liderem ruchu (choć nie wiem czy formalnym) pozostaje bezpartyjny radny I dzielnicy Jan Hoffman. Skład sztabu jest dostępny na stronie internetowej.