SIP - wyświetlacze, informacja głosowa

- Tabor, przetargi, rozdysponowanie wozów, dane techniczne
Zajezdnia Podgórze
Pasażer
Polubił: 2 razy
Otrzymał  polubienie: 12 razy

Re: SIP - wyświetlacze, informacja głosowa

Post autor: Zajezdnia Podgórze » wczoraj, 15:43

19 sierpnia wysłałem do ZTP zapytanie odnośnie dodania do wyświetlaczy DIP na przystankach R. Grunwaldzkie 01 oraz Szwedzka (01 i 02), generalnie w pasie A+T w Monte Cassino

Generalnie jeszcze mi nie odpisali ale coś chyba drgnęło bo od dziś na R. Grunwaldzkim między tramwajami w kierunku Ruczaju pojawiły się 194 i 494, niestety na Szwedzkiej nadal same tram (stan na 31.08.2026)

W sumie dobrze bo było to absurdalne że wszystkie autobusy w ciągu Konopnickiej były prezentowane w oba kierunki a 194 i 494 wyświetlały się tylko w kierunku Północnym (Azory/KG) więc mały sukces jest

lukaszpdg
Pomiarowiec
Polubił: 10 razy
Otrzymał  polubienie: 24 razy

Post autor: lukaszpdg » wczoraj, 16:52

Zajezdnia Podgórze pisze: wczoraj, 15:43 19 sierpnia wysłałem do ZTP zapytanie odnośnie dodania do wyświetlaczy DIP na przystankach R. Grunwaldzkie 01 oraz Szwedzka (01 i 02), generalnie w pasie A+T w Monte Cassino

Generalnie jeszcze mi nie odpisali ale coś chyba drgnęło bo od dziś na R. Grunwaldzkim między tramwajami w kierunku Ruczaju pojawiły się 194 i 494, niestety na Szwedzkiej nadal same tram (stan na 31.08.2026)

W sumie dobrze bo było to absurdalne że wszystkie autobusy w ciągu Konopnickiej były prezentowane w oba kierunki a 194 i 494 wyświetlały się tylko w kierunku Północnym (Azory/KG) więc mały sukces jest
W sobotę już były:
Obrazek

Zajezdnia Podgórze
Pasażer
Polubił: 2 razy
Otrzymał  polubienie: 12 razy

Post autor: Zajezdnia Podgórze » wczoraj, 20:42

lukaszpdg pisze: wczoraj, 16:52 W sobotę już były:
Obrazek
Czyli wychodzi że z nowym rozkładem, o kurczaki, w sumie to miło, przynajmniej teraz 194/494 jest w obie strony na DIP na R. G.

Szkoda że na Szwedzkiej się nie udało

ODPOWIEDZ