Tramwaj do Prądnika Czerwonego i Mistrzejowic
-
fubukiers
- Specjalista
- Polubił: 5 razy
- Otrzymał polubienie: 29 razy
- Kontakt:
Re: Tramwaj do Prądnika Czerwonego i Mistrzejowic
Dla mnie to jest jakaś paranoja że ławek nie ma na peronach. Jak ktoś oczekując na tramwaj chce sobie przycupnąć to nie bo wymyślili że nie będzie ławek. Oby się to zmieniło bo to bubel jak dla mnie.
-
Ankin
- Ekspert
- Polubił: 66 razy
- Otrzymał polubienie: 101 razy
Re: Tramwaj do Prądnika Czerwonego i Mistrzejowic
Jak już paczkomaty zostały wywołane to aż się prosi aby w tym długim holu postawić kilka od inpostu, przez Orlen, DPD, DHL a na Allegro kończąc, byłoby ciut mniej ponuroAułrora pisze: dzisiaj, 11:34 [...]
A co do biblioteki. To ten pomysł mnie urzekł natomiast by zachęcić do korzystania, powinni wprowadzić wraz z nimi "paczkomaty" do oddawania książek, tak by nawet kiedy ona jest zamknięta można takową zwrócić![]()
Jeżeli kwestia ławeczek nie została dogadana czy nawet nie pojawiła się na tapecie przy projektowaniu ww. przystanków, to nie najlepiej świadczy o mieście jako stronie publicznej i podmiocie prywatnym odpowiedzialnym za wybudowanie omawianej linii wraz z infrastrukturą...
Kto mieszka/urodził się w Krakowie w cyrku się nie śmieje, to porzekadło chyba się nigdy nie zestarzeje i nie przestanie być nieaktualne. Szkoda.
Sytuacja jest o tyle kuriozalna, że w przestrzeni medialnej, szczególnie w ostatnich tygodniach w związku z wyborami, przewijały się kwestie troski o seniorów. Specyficzną formę ww. troska przybiera, jeżeli nawet ktoś nie pomyślał o rzeczy tak prozaicznej jak możliwość przycupnięcia na przystanku tramwajowym przez osoby starsze, niepełnosprawne i nie tylkofubukiers pisze: dzisiaj, 11:51 Dla mnie to jest jakaś paranoja że ławek nie ma na peronach. Jak ktoś oczekując na tramwaj chce sobie przycupnąć to nie bo wymyślili że nie będzie ławek. Oby się to zmieniło bo to bubel jak dla mnie.