Jezus. Człowieku. Przestań. Wytłumaczoną masz wyżej sytuację na Krowodrzy i dalej piszesz głupoty! Nie ma żadnej wiaty przy torze na Azory. Mieszkam obok i mogę ci to zagwarantować. I tramwaje 3 i 5 jadąc do Azorów obsłużą przystanek przy P+R, a następny będzie dopiero Opolska Kładka jak wspomniałeś. Przy salonie samochodowym nie ma i nie będzie żadnego przystanku! A co za tym idzie nie będzie możliwe puszczenie na ten moment regularnej linii z Azorów w stronę Górki Narodowej, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie puści linii, na której nie będzie możliwości obsługi KG. Kropka. I proszę- przeczytaj ten i wcześniejsze posty kilka razy, zrozum co jest napisane, zastanów się nad tym i dopiero jak zrozumiesz, to napisz kolejny post. Albo lepiej nie pisz już nic, jak to mają być takie głupoty.
Azory, Łokietka, Chełmońskiego
Re: Azory, Łokietka, Chełmońskiego
Użytkownikowi Gołąb_NGT8 po raz kolejny przypominamy, że od składania propozycji tras itd. jest osobne podforum, Propozycje zmian układu linii. Udzielamy upomnienia i po raz ostatni prosimy o przestrzeganie organizacji forum.
Będzie się wcofywał, w końcu po coś kupujemy dwukierunkowesuchy pisze: 20 maja 2025, 15:42 I teraz uświadom nas w swoim pomyśle - jakim cudem tramwaj jadący po CZERWONYCH torach miałby obsłużyć ZIELONY przystanek?![]()
![]()

Od soboty na 130 mają być elektryki. Będą korzystać z nowych ładowarek, natomiast 173 znowu będzie się ładować na NBP.
Czy 173 w ogóle ładowało się na Azorach? Przy perownie z ładowarkami obecnie jest "494".yosujiro pisze: 22 maja 2025, 14:48 Od soboty na 130 mają być elektryki. Będą korzystać z nowych ładowarek, natomiast 173 znowu będzie się ładować na NBP.
Powinno, bo od 19.05 miała być zamiana stanowisk 173 i 494. Ale nie weryfikowałem.
A, jeśli ostatnie 3 dni to mogłem przegapić.yosujiro pisze: 22 maja 2025, 15:40 Powinno, bo od 19.05 miała być zamiana stanowisk 173 i 494. Ale nie weryfikowałem.