Komunikacja aglomeracyjna, agloekspressy
Re: Komunikacja aglomeracyjna, agloekspressy
Oglądałem wczorajsze wydanie Kroniki i relację m.in z Czulic i tak się zastanawiam. Ludzie protestują przeciwko zmianie rozkładów jazdy w gminie Kocmyrzów Luborzyca. To akurat jestem w stanie zrozumieć. Ale wśród tych ludzi byli radni gminni którzy mają realny wpływ na kształt komunikacji w gminie. Przecież to oni uchwalają budżet gminny i mają realny wpływ na wydatki gminy na komunikację miejską. Skoro chcą większej ilości kursów to w czym problem aby uwzględnić to w budżecie gminy? Tego akurat nie rozumiem.
-
scyzor663
- Specjalista
- Polubił: 11 razy
- Otrzymał polubienie: 36 razy
Re: Komunikacja aglomeracyjna, agloekspressy
Większość w radzie mają radni którzy zgadzają się na wszystko co im wójt podrzuci do przegłosowania.Tomekk pisze: 23 gru 2025, 12:21 Oglądałem wczorajsze wydanie Kroniki i relację m.in z Czulic i tak się zastanawiam. Ludzie protestują przeciwko zmianie rozkładów jazdy w gminie Kocmyrzów Luborzyca. To akurat jestem w stanie zrozumieć. Ale wśród tych ludzi byli radni gminni którzy mają realny wpływ na kształt komunikacji w gminie. Przecież to oni uchwalają budżet gminny i mają realny wpływ na wydatki gminy na komunikację miejską. Skoro chcą większej ilości kursów to w czym problem aby uwzględnić to w budżecie gminy? Tego akurat nie rozumiem.