Teraz już powinno być okkbieniu7 pisze: 16 lut 2023, 21:33 Dzięki, ale nadal nie mogęPróbuję wrzucić te 7 obrazków i 6 linków (razem 12) i limit wyświetla się jako 10 odnośników na post. Chyba w takim razie wspólnie liczy wszelkie adresy url.

Teraz już powinno być okkbieniu7 pisze: 16 lut 2023, 21:33 Dzięki, ale nadal nie mogęPróbuję wrzucić te 7 obrazków i 6 linków (razem 12) i limit wyświetla się jako 10 odnośników na post. Chyba w takim razie wspólnie liczy wszelkie adresy url.
Udało się, wrzucone! Dzięki!
Sprawdziłem i w ustawieniach nie znalazłem żadnej opcji która by nakładała limity czasowe na prywatne wiadomości. Jedyne co jest, to tzw. interwał antyspamowy, blokujący możliwość napisania kolejnego posta przez 120 sek (2 min) od poprzedniego. Czy to był taki okres, czy dłuższy?tomta1 pisze: 02 kwie 2023, 15:19Kiedy próbuję wysłać wiadomość prywatną do kogoś zaraz po napisaniu posta albo próbuję napisać post zaraz po wysłaniu do kogoś wiadomości prywatnej, otrzymuję powiadomienie, że „Nie można wysłać jednego posta za drugim”.
Swoją drogą, z wysłaniem tego posta musiałem zaczekać, tylko w sumie nie wiem na co – prawdopodobnie, aż pomiędzy wysłaniem przeze mnie prywatnej wiadomości a publikacją tego posta na forum ktokolwiek napisze cokolwiek.
do tego:
Czy:Regulamin Forum PKK pisze: §4. Zabrania się pisania kolejnego posta, jeśli nikt w międzyczasie nie odpowiedział, a od publikacji poprzedniego posta minęło mniej niż 30 minut (w przeciwnym razie należy edytować poprzedni post). Punkt ten nie dotyczy działu "Dzisiaj na mieście".
Jest 30. suchy może nie tyle się pomylił, co podał przedawnione infotomta1 pisze: 19 kwie 2023, 19:10Czy:
1) kolega suchy po prostu się pomylił co do możliwego czasu edycji posta;
2) wszyscy użytkownicy nie mają możliwości publikowania informacji pomiędzy piętnastą a trzydziestą minutą po wcześniejszej, jako że już nie mogą edytować wcześniejszego posta (aspekt techniczny), a jeszcze nie może napisać nowego (aspekt prawny)?
Bo jeśli prawdą jest opcja pierwsza, to z dużej chmury będzie mały deszcz, a jeśli opcja druga, to wnoszę o ujednolicenie regulaminu z technikaliami, i to najlepiej w górę, bo osobiście wolałbym dłuższy czas na edycję posta, nawet dłuższy niż 30 minut.
No pamiętam jakieś kilka miesięcy temu, jak próbowałem edytować jakiś dłuższy post, to właśnie po 15 minutach już się nie dało - więc pewnie tak mi się zapamiętało wtedyKaszmir pisze: 20 kwie 2023, 14:41 Jest 30. suchy może nie tyle się pomylił, co podał przedawnione infoJakiś czas temu zmieniliśmy zapis na 30 minut, tak jest w ustawieniach i zostało to zaktualizowane wtedy w Regulaminie.
Nasze niedopatrzenie że nie obwieściliśmy oficjalnie o zmianie "ustawowego" czasu. Przepraszamysuchy pisze: 20 kwie 2023, 19:22No pamiętam jakieś kilka miesięcy temu, jak próbowałem edytować jakiś dłuższy post, to właśnie po 15 minutach już się nie dało - więc pewnie tak mi się zapamiętało wtedyA potem już nie sprawdzałem czy coś się zmieniło, tylko zwykle starałem się wyrobić w tym czasie z edycją
![]()
Popieram, mi się tak już zdarzyło ze trzy razykrawiec pisze: 25 lut 2024, 16:47 Czy można rozdzielić "Nieprzeczytane posty" i "Oznacz fora jako przeczytane" żeby były po różnych stronach a nie pod sobą? Niestety takie położenie powoduje, że można niechcący kliknąć Oznacz fora jako przeczytane...
U mnie nie widać zmian.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości