Jak dla mnie to zwiększyć trochę limity i będzie ok.
Moje propozycje:
Pasażer 0
Miłośnik 50
Znawca 150
Specjalista 300
Ekspert 650
Problem nadal istnieje, patrzyłem też na pkk.info. Z usunięciem nie ma problemu, gorzej z przenoszeniem wiadomości do folderu. @Adrian może dałoby się rozszerzyć skrzynkę do powiedzmy, 500 wiadomości? Zawsze jakiś sposób na obejście problemu Ewentualnie można by też dodać możliwość rozszerzania we własnym zakresie, ale nie mam pojęcia czy to technicznie możliwe.
Przeczesałem Internet, wydaje się że problem wynika z niekompatybilności stylu. Jednej z nocy sprawdzałem pozostałe dwa style które mamy wbudowane, jednak problem pozostawał. Być może rozwiązanie wymagałoby zmiany stylu forum na jakiś inny - co ma swoje konsekwencje bo forum zmieni wygląd, a do tego chyba lud już się przyzwyczaił. Będę jeszcze dalej sprawdzał.Zieleńczanin pisze: ↑03 cze 2020, 9:26Z usunięciem nie ma problemu, gorzej z przenoszeniem wiadomości do folderu.
Zrobione.Zieleńczanin pisze: ↑15 lip 2020, 21:44Szybka odpowiedź w dziale "Nasze projekty - rozdział taboru" nie jest włączona.
Trafna uwaga. Poszukam modów.Cukier pisze: ↑16 lip 2020, 0:43Proszę adminkę o pochylenie się nad kwestią cytowania selektywnego w szybkiej odpowiedzi, bo zaczynają być plagą cytaty trzykrotnie zagnieżdżone, co mnie osobiście okropnie razi po oczach i zniechęca do śledzenia dyskusji. W większości przypadków wystarczy zwykły pojedynczy cytat, ale wielu forumowiczom się spieszy, więc nie korzystają z pełnego edytora (gdzie cytowanie selektywne działa) tylko idąc na łatwiznę cytują całe posty. Odgnieżdżanie cytatów przez moderatorów to też zbyt doraźne rozwiązanie, uważam że należy uderzyć w źródło problemu.
Kod: Zaznacz cały
[Spoiler]...[/Spoiler]
Dziękuję
Dodam jeszcze od siebie, że celem tej zmiany było przeniesienie tematów o nazwach "Układ tras po xxx - propozycje" do działu o propozycjach zmian.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości