Lista pojazdów z niesprawnymi urządzeniami GPS
Re: Lista pojazdów z niesprawnymi urządzeniami GPS
BO283 tylko w kokonie od dłuższego czasu.
Ogólnie z C2 jest długi problem, często są one widoczne tylko w kokonie.
Zauważyłem że tak jest z tymi C2 często. Ciekawe z czego to wynika. Przecież one mają autokomputer TTSS normalnie i powinny być widoczne i w TTSS i w GTFS.GoMeZz391 pisze: 25 lis 2024, 12:37 Ogólnie z C2 jest długi problem, często są one widoczne tylko w kokonie.
BU863, DN035 także się nie wyświetlają
Mamy to! Novamedie też zaczęły się wyświetlać.

A do tego przypadkiem trafiłem na ciekawą stronę, gdzie w jednej tabeli wyświetlają się wszystkie autobusy wraz z ich ewentualnymi opóźnieniami:
https://szymon.sanocki.info/mpk/vehicles/stats-bus.php

A do tego przypadkiem trafiłem na ciekawą stronę, gdzie w jednej tabeli wyświetlają się wszystkie autobusy wraz z ich ewentualnymi opóźnieniami:
https://szymon.sanocki.info/mpk/vehicles/stats-bus.php
DE614 od kilku tygodni się nie wyświetla, a dzisiaj jechałem nim na 107. Dodam jeszcze że cały czas piszczały w nim hamulce, klima nie działa i w środku było chyba 30 stopni, na szczęście pasażerowie pootwierali okna więc po jakimś czasie dało się jechać, i jeszcze śmierdziało w nim jakimś zapachem przepalonych baterii czy czegoś aż głowa bolała, ale akurat ten zapach to większość elektryków z 2017 ma we wnętrzu. No i oczywiście wszechobecne tłuczenie się wszystkiego co możliwe mimo że w wiele szczelin powsadzane papieru ile się da. Szkoda że przy okazji wymiany baterii nic innego w nich nie naprawiają, podróż wieloma egzemplarzami naprawdę nie należy do przyjemnych...