Os. Na Stoku, Wzgórza Krzesławickie, Zesławice
Re: Os. Na Stoku, Wzgórza Krzesławickie, Zesławice
W najbliższym czasie - tj. czytaj za pół roku, może rok albo i później. 
"Przynajmniej części kursów" - czyli pewnie muszą wymyśleć tak, żeby na tym "felernym" odcinku zasilania był max 1 Krakowiak, ewentualnie jeden na trasie, drugi na pętli...
Przy obecnych postojach (14-15 minut) wystarczy dać na co drugim kursie - w chwili gdy Pesa będzie ruszała z pętli, to na przystanek końcowy przyjeżdżałby Stadler na kolejnej brygadzie.scyzor663 pisze: 14 lis 2025, 7:35 "Przynajmniej części kursów" - czyli pewnie muszą wymyśleć tak, żeby na tym "felernym" odcinku zasilania był max 1 Krakowiak, ewentualnie jeden na trasie, drugi na pętli...
LinkaczMagiczny Kraków pisze: [...]
ZTP infomuje również, że nie planuje się obecnie zmiany tras linii nr 110, 149 i 160 [...]
Aha... Przy okazji zmian w okolicy można było coś z nią zrobić. A tak to przerwalista kicha...
"Festina lente 106 ad Łagiewniki" ~ Dawid (czyli ja
)
Pozostawienie 182 na trasie do Mistrzejowic i jednocześnie f15 na 511 będzie zupełnie bez sensu.
To również. Zastanawia mnie tylko czemu nie zrobić od razu teraz scalenia? Nie wiem jaki jest tego powódscyzor663 pisze: dzisiaj, 13:50 Pozostawienie 182 na trasie do Mistrzejowic i jednocześnie f15 na 511 będzie zupełnie bez sensu.
"Festina lente 106 ad Łagiewniki" ~ Dawid (czyli ja
)
Uzupełnienie oficjalnej notatki -> https://www.facebook.com/groups/2369795 ... 994048347/
Ponieważ są bardzo duże protesty ludzi mieszkających "na domkach"/ul. Petöfiego.Aułrora pisze: dzisiaj, 14:00 To również. Zastanawia mnie tylko czemu nie zrobić od razu teraz scalenia? Nie wiem jaki jest tego powód
Czy sprawa z zostawieniem "182" nie rozchodzi się o to, by zostawić bezpośredni dojazd w kierunku Mistrzejowic? Z "511" nie ma sensownej opcji przesiadki chociażby na tramwaj.
Też, ale to argument po stronie ZTP. Uważają, że to będzie atrakcyjne połączenie.Bautosz pisze: dzisiaj, 16:41 Czy sprawa z zostawieniem "182" nie rozchodzi się o to, by zostawić bezpośredni dojazd w kierunku Mistrzejowic? Z "511" nie ma sensownej opcji przesiadki chociażby na tramwaj.
Żenujące jest to, że 142/442 daje do rozważenia dzielnicy/ludziom, a resztę arbitralnie zmienia, bez konsultacji ze społeczeństwem.