Info dla nowego właściciela D(P)R546. On ma w zimie tak, że przy ruszaniu ślizga się na błocie pośniegowym. Włącza się ASR czy tam ESP i wyhamowuje auto. Trzeba wtedy, delikatnie gazu (albo w ogóle bez) żeby ruszyć, a potem bez gazu wyjechać ze śliskiego.
PP - Zajezdnia Płaszów [A]
Re: PP - Zajezdnia Płaszów [A]
Zabrali mi auto. 
Info dla nowego właściciela D(P)R546. On ma w zimie tak, że przy ruszaniu ślizga się na błocie pośniegowym. Włącza się ASR czy tam ESP i wyhamowuje auto. Trzeba wtedy, delikatnie gazu (albo w ogóle bez) żeby ruszyć, a potem bez gazu wyjechać ze śliskiego.
-
Jelczyk
- Ekspert
- Polubił: 110 razy
- Otrzymał polubienie: 77 razy
To na forum PKK takie informacje?mario pisze: 04 sie 2026, 10:13 Zabrali mi auto
Info dla nowego właściciela D(P)R546. On ma w zimie tak, że przy ruszaniu ślizga się na błocie pośniegowym. Włącza się ASR czy tam ESP i wyhamowuje auto. Trzeba wtedy, delikatnie gazu (albo w ogóle bez) żeby ruszyć a potem bez gazu wyjechać ze śliskiego.
-
suchy
- Ekspert
- Polubił: 39 razy
- Otrzymał polubienie: 174 razy
A może wystarczy pogadać na pętli z paroma osobami z Płaszowa i poprosić, żeby przekazali koledze / koleżance wiadomości - chyba prędzej czy później w końcu dojdą do tego, kto odziedziczył twój wóz
Nie wiem jak na Płaszowie ale na Woli "właściciel" to nie to samo co użytkownik. W tym roku to może z 5-6 razy mi go dali.
- yosujiro
- Ekspert
- Polubił: 1 raz
- Otrzymał polubienie: 234 razy
Teraz jak mamy dwudrzwiowe, które mają konkretne brygady przydzielone, nesobusy, które też jeżdżą w konkretnych miejscach, to ciut trudniej o jazdę swoim bez przerwy. Do tego na przykład moja solówka nie ma etoll, więc właściwie jeżdżę nią góra dwa razy w tygodniu. Ale faktem jest, że jeżeli masz linię, na której możesz mieć swojego, to robią tak żebyś miał. Nawet czasem się uda dostać na popołudnie jeżeli na rano nie było kogoś kto ma swoje auto. A jak z jakiegoś powodu Twoje auto jest niedostępne, postarają się dać Ci taki sam modelKierman pisze:Na Płaszowie raczej jak nie jeździsz to święto:p. Tylko na PW jest taka patola. że widzisz swoje auto od święta
Reasumując dyspozytorów mamy naprawdę spoko.-
Kierman
- Ekspert
- Polubił: 29 razy
- Otrzymał polubienie: 100 razy
No widzisz, ale mając solówkę na stanie, masz w grafiku pewnie 90% prac pod solówkę prawda? A na Woli jest totalny misz masz wszystkiego i nie jest to pilnowane przez planistów, żeby komputer narzucił Ci pracę pod Twój model.