PR778 (brygada 669-02) zawracał ze Ździebły-Danowskiego przez prowadzoną naprawę odwodnienia
Wideo przyspieszone 8x
https://imgur.com/a/3i68o3n
17.07.2025
Re: 17.07.2025
Proponuję jeszcze podać nr służbowy kierowcy.....arekf pisze: dzisiaj, 0:37 PR778 (brygada 669-02) zawracał ze Ździebły-Danowskiego przez prowadzoną naprawę odwodnienia
Wideo przyspieszone 8x
https://imgur.com/a/3i68o3n
DO261 około 8:15 stał na starej pętli Mydlniki.
Dla mnie to tylko ciekawe zdarzenie z życia komunikacji, nie mam intencji oceniać działań kierowcy. Uważam, że każdy może się pomylić, nawet zawodowiec. Faktem jest jednak że przejechał on przez rozstawione wszerz drogi pachołki które powinny uniemożliwić takiej sytuacji w ogóle (na nagraniu zostały przesunięte przez pracowników pomagających w cofaniu).
Nie mam intencji ale wrzucam wszelkie dane.arekf pisze: dzisiaj, 10:15 Dla mnie to tylko ciekawe zdarzenie z życia komunikacji, nie mam intencji oceniać działań kierowcy. Uważam, że każdy może się pomylić, nawet zawodowiec. Faktem jest jednak że przejechał on przez rozstawione wszerz drogi pachołki które powinny uniemożliwić takiej sytuacji w ogóle (na nagraniu zostały przesunięte przez pracowników pomagających w cofaniu).
Nie chodzi tu o Twoje intencje. Chodzi o to, że fora nieraz są przeglądane przez kierowników, którzy w przeszłości potrafili wyciągać konsekwencje wobec prowadzących nawet za bardzo małe przewinienia.arekf pisze: dzisiaj, 10:15Dla mnie to tylko ciekawe zdarzenie z życia komunikacji, nie mam intencji oceniać działań kierowcy.
Taka luźna, nie zobowiązująca propozycja z mojej strony.
Może warto rozważyć dopisanie w temacie: "Regulamin Forum, ogłoszenia administracyjne" dodatkowy punkt, aby w przypadku informowania przez Użytkowników PKK, o wydarzeniach związanych z szeroko pojętą komunikacją, jakie miały miejsce danego dnia na mieśćie, nie pisać na forum o rzeczach, które mogłyby ewentualnie zaszkodzić pracownikowi/pracownikom MPK/Mobils np. konsekwencjami służbowych w odniesieniu do niezamierzonych błędów, pomyłek, przewinien itd., które popełnili.
Może warto rozważyć dopisanie w temacie: "Regulamin Forum, ogłoszenia administracyjne" dodatkowy punkt, aby w przypadku informowania przez Użytkowników PKK, o wydarzeniach związanych z szeroko pojętą komunikacją, jakie miały miejsce danego dnia na mieśćie, nie pisać na forum o rzeczach, które mogłyby ewentualnie zaszkodzić pracownikowi/pracownikom MPK/Mobils np. konsekwencjami służbowych w odniesieniu do niezamierzonych błędów, pomyłek, przewinien itd., które popełnili.